Sporten voor KiKa

Inloggen

Help kinderkanker de wereld uit!

Stel je vraag aan KiKa

Wat leuk dat je wil gaan sporten voor KiKa!

Je kan je eigen sportactie starten voor KiKa, maar je kan ook meedoen aan een bestaande sportactie.
We hopen natuurlijk dat je je laat sponsoren door zoveel mogelijk mensen, zodat wij nog meer kinderen kunnen laten genezen.

Heb je al contact gehad met KiKa? Wij helpen je namelijk graag verder, we kunnen je tips en ideeën geven en ondersteunen met promotiemateriaal zoals vlaggen, posters of collectebussen.

Als je vragen hebt, neem dan snel contact op met sporten@kika.nl, we helpen je graag op weg met je mooie sportactie!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook promotiemateriaal en hoe kom ik daaraan?
Ter ondersteuning van je sportactie voor KiKa, ter informatie en voor de promotie van KiKa stellen wij materiaal beschikbaar. Wij hebben bijvoorbeeld posters en folders, een informatiefilm (geschikt voor lager- en middelbaar onderwijs) en de mogelijkheid om ons logo te downloaden om te gebruiken ter ondersteuning van de promotie van je actie. Als je een e-mail stuurt naar sporten@kika.nl met meer informatie over wat je wilt gaan doen, kunnen wij je alle mogelijkheden laten weten. 
Kan er iemand van KiKa langskomen bij mijn sportactie?
Bij behoefte aan meer informatie over KiKa als actievoerende partij is het mogelijk om een informatie-DVD op te vragen via sporten@kika.nl. Dit is een leuk opgezet interview tussen een arts en een ex-patiënt. Mocht er behoefte zijn aan meer informatie of toelichting door een vrijwilliger dan is dit uiteraard op aanvraag mogelijk. Bij het einde van je actie is het mogelijk om de komst van een vrijwilliger aan te vragen voor het overhandigen van een symbolische cheque. We willen graag twee á drie weken van tevoren weten waar, wanneer en op welk tijdstip je de vrijwilliger zou willen ontvangen. Op basis van deze gegevens doen we ons uiterste best om een vrijwilliger te vinden. De aanvraag kun je doen via sporten@kika.nl.
Heeft KiKa een CBF keurmerk?
KiKa is sinds april 2010 in het bezit van het CBF keurmerk. Meer informatie hierover vind je onder het menu ‘Steun KiKa’ onder het kopje ‘doneer’. 
Wat gebeurt er met mijn donatie?
KiKa werft fondsen die ten goede komen aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. We geven je hier graag meer informatie over hoe je donatie wordt besteed. Het gehele netto resultaat besteedt KiKa aan wetenschappelijk onderzoek. Het netto resultaat is het geld dat overblijft na aftrek van de kosten die gemaakt worden voor het werven van donateurs en de kosten van de organisatie. Voor meer gedetailleerde informatie kun je kijken op www.kika.nl
Bij mijn iDEAL betaling krijg ik het rekeningnummer 674773837 te zien. Klopt dat?
Dat is correct. iDEAL donaties worden voor een korte periode door Ideal op deze tussenrekening gestort, waarna het wordt overgemaakt op ons rekeningnummer 8118. Je gift komt dus absoluut op de juiste plek terecht.