Sporten voor KiKa

Inloggen

RVA Scholenvoetbal Toernooi

5 april 2017 t/m 12 april 2017
Gestart door Roeland Wouda

Over deze sportactie

Net als voorgaande jaren organiseert de Regionale Voetbal Academie ook dit jaar het RVA Scholenvoetbal Toernooi. Dit toernooi wordt gehouden in de gemeente Zuidwest Friesland en is bestemd voor alle groepen 3 en 4 van alle basisscholen in diezelfde gemeente. Hierbij strijden de kinderen niet alleen om het sportieve succes, maar halen ze hierbij ook nog geld op voor het goede doel KiKa. Vorig jaar werd het streefbedrag verdriedubbeld en eindigde de teller op € 1.475.
Door middel van dit toernooi willen we kinderen niet alleen twee fantastische middagen bezorgen, maar willen we ze er ook bewust van maken dat gezond zijn niet zo vanzelfsprekend is.
De voorrondes van het toernooi zullen plaatsvinden op woensdag 5 april op maar liefst 4 verschillende locaties (Bolsward, Sneek, Nijland en Makkum). De finaleronde vindt plaats op woensdag 12 april te Sneek. Voor informatie kunt u gerust bellen of mailen! We hopen er met de gehele organisatie weer een fantastisch toernooi van te maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.
  • Aangemeld op 16-02-2017
Deel deze pagina via...

Zij doen mee

Sponsors

RVA Scholenvoetbal Toernooi heeft nog geen sponsors.