Sporten voor KiKa

Inloggen

Sponsortocht

Willen jullie met de hele familie of de fietsclub een tocht maken? Zijn jij en je vrienden fervente fietsers en willen jullie je al fietsend inzetten? Of heb je een ander vervoersmiddel, waarop je een sponsortocht wil maken? Leuk! Maak een plan en laat je sponsoren voor KiKa!

Marathon

KiKa heeft een grote traditie opgebouwd als het gaat om hardlopen. Dus ga jij de uitdaging aan en deelnemen aan een marathon, dat kan voor KiKa. Een leuke alternatieve wijze van sponsoren: je laten betalen voor elke minuut die je sneller loopt dan de maximaal toegestane tijd.

Wandelen

Hou je ervan om buiten te zijn en te wandelen in de natuur? Wil je het klein houden of heb je ambities? Dat kan allebei; ga de wandeltocht aan naar Santiago de Compostella bijvoorbeeld. Een grotere uitdaging is er niet. Laat je sponsoren per kilometer. Maar ook in Nederland wordt volop gewandeld voor KiKa.

Zwemmen

Ben je lid van de zwemvereniging? Of ben je gewoon vaak in het zwembad te vinden? Organiseer sponsorzwemmen of een zwemmarathon, of doe mee aan de zwemvierdaagse voor KiKa. Voor de durfals: ga jij de uitdaging aan, zwem in open water en laat je sponsoren voor KiKa!

Tennis

Organiseer een clinic op de tennisvereniging en doneer het entreegeld aan KiKa. Of organiseer een (familie)toernooi en laat alle leden zich sponsoren. Gecombineerd met BBQ en loterij na afloop prima ingrediënten voor een prachtige opbrengst.

Surfen

Iets minder bekend, maar echt al eerder gedaan: windsurfend het kanaal oversteken voor KiKa. Of het Veluwemeer. Mag ook. Wij vinden het een geweldige uitdaging! Maak een plan en laat je sponsoren voor KiKa!

Schaatsen

Ben je een liefhebber van het Hollandse ijs. Of ben je met grote regelmaat te vinden op de schaatsbaan met de club? Wat is er dan leuker dan rondjes te gaan schaatsen voor KiKa of op natuurijs een lange tocht te maken en je te laten sponsoren?

Spinnen

In het zweet voor KiKa, samen met anderen. Al fietsend tijdens een spinningmarathon, of dansend, tijdens de zumbales. Geld kun je inzamelen door het entreebedrag te doneren of via een sponsorformulier.

Sportclub in actie

Alle teams op de bres voor KiKa. Spreekt dat je aan? Vele clubs zijn jullie al voorgegaan. Een seizoen in het teken van KiKa, alle teams leveren hun eigen bijdrage met eigen acties: bedrag per doelpunt, heitje voor karweitje met team, loterij, ‘boete’ op schelden in het veld, of een echte benefietwedstrijd. En een slotfeest aan het eind van het seizoen, met een echte cheque overhandiging aan iemand van KiKa. Zou dat niet fantastisch zijn? Meerdere club zijn jullie al voorgegaan, met soms verbluffend resultaat!

Sponsorloop

Willen jullie met de school een sponsorloop voor KiKa organiseren? Leuk! Alle kinderen laten zich sponsoren door familie en vrienden per gelopen rondje. Kinderen vinden het fantastisch om zo iets voor KiKa te doen en het levert vaak duizenden euro’s op! Of wil jij zelf met je vriendjes of vriendinnetjes een sponsorloop organiseren? Dat kan ook! Er is vast iemand die je kan helpen, een van je ouders of de gymleraar misschien?